En gammel sag er kommet frem fra gemmerne..

Categories Andet

strikket-nederdel

En dag for længe siden fik jeg lyst til at lære at strikke.. Jeg bad min fantastiske læremester, nemlig min mor, om hjælp.. 🙂 Ligesom med alt andet starter jeg aldrig rigtig med et lille hurtig projekt – men min ivrighed driver mig ud i de lidt større projekter.. Jeg fandt en opskrift på en nederdel, som jeg ville prøve at strikke.. 

Det gik også rigtig godt i starten, men efter lidt tid, trængte jeg til at lave noget mere vant og strikke projektet gled ligesom lidt i baggrunden, for senere næsten helt at blive glemt.. 

Nu er det dog fremme igen og så må vi se om jeg får lavet det helt til vejs ende denne gang.. Det ville da være skønt ! 🙂 Jeg synes der er så mange fine strikke opskrifter og det er egentlig derfra lysten til at lære at strikke kommer..

Jeg bruger hækling til at slå hjernen fra og hygge mig med – jeg nyder det rigtig meget! Jeg er så ny endnu med det her strikning, at det endnu ikke har helt samme effekt – jeg skal koncentrere mig rigtig, rigtig meget, så overskuddet til at fortsætte med nederdelen skulle lige findes frem.. Men jeg har lyst til at strikke lidt videre nu – lad os håbe det varer ved! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *