Velkommen til..

Categories Andet

Uden at lyde sådan alt for højtidelig, er det mig en stor fornøjelse at kunne byde jer velkommen her på Hyggetantens nye hjemmeside. Indholdet her på Hyggetanten vil stadig være det samme som på “den gamle blog” – Hyggetanten har bare fået nyt, lidt mere moderne og (efter min mening) lidt pænere tøj på. 😉

Jeg har blogget i 3 1/2 år og det var på tide, der skulle ske noget nyt. Jeg vil løbende lægge de gamle indlæg ind her på bloggen også, så det hele bliver samlet ét sted. Det kommer dog til at tage lidt tid, men den gamle blog er fortsat “åben” og tilgængelig, så bare rolig – I kan stadig finde de alle gamle ting og sager derinde.

Jeg håber I kan lide den nye side, jeg håber I stadig har lyst til at læse med og ikke mindst håber jeg I stadig har lyst til at kommentere lige så flittigt på mine indlæg som I plejer – det er så herligt at få jeres feedback og være i kontakt med jer på den måde.

Og stay tuned – for inden længe vil der komme en lille give away for at fejre lanceringen af Hyggetanten.dk 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *