Vaskeklude :) DIY

Categories DIY, Hæklerier

vaskeklude1

Jeg har for længe siden hæklet disse vaskeklude og nu har jeg fået skrevet opskriften ind og lagt den ind som pdf til gratis download her på bloggen.. 🙂

Vaskekluden kan om man vil også sagtens bruges som kaffeservietter eller små karklude. Jeg er i øvrigt i gang med at hækle karklude i perlemønster. Den første er færdig og nummer 2 er under udarbejdelse. Glæder mig til at dele dem med jer. Opskriften er enkel og den vil jeg selvfølgelig også dele med jer. vaskeklude2

Disse vaskeklude giver mig simpelthen forårsfornemmelser – farverne minder mig om påske, påskeliljer, forår og små lysegrønne skud på træerne. Jeps – jeg glæder mig til foråret ikke kun står i kalenderen, men rent faktisk også kan mærkes på vejret. 🙂 Har I andre det også sådan?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *