Pyntepuder og forårsfornemmelser

Categories Hæklerier

rude pude meleret

Så er der hæklet pyntepuder til stuen herhjemme. Jeg fandt opskriften i et af Ingelises strikkemagasiner. Jeg faldt fuldstændig for forårsfarverne. Jeg tror egentlig aldrig selv jeg ville have valgt at sætte disse farver sammen, men da jeg så kombinationen i bladet synes jeg det så så herligt og forårsagtigt ud, at jeg valgte at bruge samme farvekombination.

rude pude meleret1

Puderne er hæklet i bomuldsgarn, med to tråde og på hæklenål nr. 4. Den inderste
del af ruderne er hæklet med to tråde af samme farve, mens der på de andre omgange er hæklet med to forskellige farver (sandfarvet + en anden) – dette er det der giver puderne det melerede udtryk. Puderne måler a. 30 x 30 cm.

De pynter bare så fint her i stolen – og bringer en masse farve og liv ind i stuen.. Det giver lige lidt forårude pude meleret2rsfornemmelser.. 🙂 Jeg synes ruderne har et rigtig fint mønster. Der udover er jeg vild med de mange farver, der er sat sammen og det melerede udtryk.. Det er alt sammen
med til at gøre at jeg bare var nødt til at forsøge mig med dette projekt – og jeg er også ganske godt tilfreds med resultatet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *