Pip, gok, påskeplim…

Categories Hæklerier, Indretning

påskelam Maileg

Så er det blevet påske 🙂 Jeg husker tilbage på påsken for bare to år siden; Det var varmt og grønt. Der var solskin og vejr til sommerkjoler og grill – sådan forholder det sig så ikke lige helt i år. Det skal dog ikke forhindre mig i at nyde det er påske og dermed også tid til påskepyntningen. 🙂 Jeg har endda taget lidt forskud på pyntningen i år. Da jeg skal tilbringe hele påsken hjemme hos min familie, har jeg haft pyntet op her i lejligheden et par uger efterhånden, så jeg lige har haft tid til at nyde det lidt 🙂 Jeg elsker de forskellige højtider, da det er en dejlig undskyldning for at fylde lejligheden med lidt mere nips end sædvanligt. 🙂

Til påsken hører ikke bare påskeæg, men også påskelam .. Sådan nogle har også fundet sin plads her i lejligheden og jeg er helt vild med dem.. Fårene ovenfor er fra Maileg.. Faktisk har jeg en hel fåre familie – ham den forreste stikker da godt nok lidt ud – familiens sorte får 😉 Jeg synes de er så søde  og fine fårene.stilleben påske

Sådan ser sofabordet ud her påsken over og jeg nyder det ! 🙂 Jeg har
hæklet et par påskeæg – der pynter så fint på min lysestage.. Du kan finde opskriften her.. Som I nok kan se er det nogle rigtig enkle og fine påskeæg – lige til at gå til .. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *