Farvel til vuggestuen..

Categories Hæklerier

kæphest

Fra februar til august 2012 var jeg i praktik i en vuggestue – det var et fantastisk sted med en fantastisk personalegruppe og vidunderlige børn.. Der var varme, engagement, omsorg og en masse smil. Et super fedt sted for en pædagogstuderende at lære .. Desværre har alting jo en ende og det havde min praktik også.. Det var vigtigt for mig at få fortalt alle mine kollegaer, hvor glad jeg havde været for praktikken hos dem – men hvordan skulle jeg nu få det gjort ?? Tja – gaver skulle de have – både børn og voksne. Det var dog kun børnene der fik gaver af den hjemmehæklede slags 🙂 Jeg hæklede to bolde og en kæphest .. Begge opskrifter var fra et af Ingelises strikkemagasiner og er hæklet med økologisk bomuld fra Drops.

Jeg hæklede en kæphest som jeg bare synes er super, super fed.. Den blev også straks taget i brug i vuggestuen ! – og det var jo skønt at se . 🙂

Boldene hæklede jeg af 12 stribede femkanter som blev sat sammen med kædemasker. Jeg hæklede den nedenstående bold i blå og grøn og en bold mere i lilla og rosa..  Boldene er fyldt ud med vat og er super gode fbold vuggestueor de kære små fordi de er bløde og nemme at gribe om.. 🙂

Jeg var ret stolt af mine gaver til vuggestuen og glædede mig rigtig meget til at give dem til børnene. Da jeg gav dem gaverne spurgte de hvem, der havde fødselsdag.. Alle de gaver måtte da betyde fødselsdag 😉 De tog rigtig godt imod gaverne og især kæphesten var et hit.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *