Mrs. Monkey – en barselsgave

Categories Hæklerier

stribet abe hoved

Det er lidt som om, at der i min omgangskreds efterhånden er en del gravide kvinder – både veninder og veninders veninder. 🙂 Det er jo selvfølgelig lig med, at der skal gives barselsgaver og gerne af den hjemmelavede slags. Jeg går med et ton ideer til forskellige projekter. Det er simpelthen så mange søde ting man kan hækle til sådan nogle små størrelser.

En af mine veninder bad mig om at hækle noget for hende til en barselsgave. Hun ville gerne, at det ikke var tøj, da hun ønskede at barnet skulle kunne bruge gaven fra hende over en årrække. Vi nåede frem til at det skulle været et tøjdyr af en art. Vi kiggede på forskellige opskrifter (og nøj hvor er der mange fine) og faldt begge to for denstribet abene abekat. Opskriften kan du finde her – bloggen er bestemt et besøg værd, så læg vejen forbi og lad dig inspirere!
Jeg var rigtig spændt på at vise Mrs. Monkey til min veninde og høre om hun var glad for det endelige resultat. Det var hun heldigvis! Vi kom til at snakke om at aben er virkelig god til de kære små, da de lange tynde arme og ben er nemme at gribe om for små, søde, buttede hænder.
Nu glæder jeg mig til at høre om reaktionen når den når frem til sin ejermand – forhåbentlig falder den i god jord hos den nye mor og hendes lille prinsesse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *