Sprutte indsamling.

Categories Hæklerier

2 sprutter

Jeg har fået øjnene op for et fantastisk projekt – så nu skal der hækles sprutter !!!

Spruttegruppen er en flok frivillige som ikke bare hækler, men også sørger for at indsamle de blæksprutter andre frivillige hækler, og sørger for, at de kommer ud til for tidligt fødte børn rundt omkring på sygehusene.

Men hvorfor lige blæksprutter???  


Fangarmene på sprutterne giver de kære små tryghed, da de minder dem om navlestrengen.

  lilla sprutte

 Besøg spruttegruppens hjemmeside her og læs mere om projektet og hvor I kan sende jeres sprutter hen når I er færdige med at hækle. I finder også opskriften på blæksprutterne på hjemmesiden 🙂 De har også en side på facebook, som du kan besøge her .. 


Det er et super fantastisk projekt og jeg vil anbefale alle at komme i gang med at hækle sprutter i lange baner. Her er et par billeder af min sprutte produktion indtil videre – der skal helt sikkert laves flere og støttes op om dette vidunderlige projekt.

God hækle lyst til alle derude – og lad os så komme i gang ! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *