Djævlehue..

Categories Hæklerier

blå djævlehue

Djævlehuer er efter min mening en af de sødeste babyhuer der findes. De ses vist oftest i en strikket udgave, men Sys Fredens har i sit hæfte, Babyhæklet, en hæklet udgave, som bare er rigtig fin. Jeg købte dette hæfte som en lille gave til mig selv den anden dag, da jeg var et smut nede i byen 🙂Sys Fredens babyhæklet

Det er skønt med gaver til sig selv og undskyldte den selvfølgelig med, at jeg jo har en gravid veninde, hvis baby selvfølgelig skal forkæles med stakkevis af hjemmehæklede ting og sager… Så kunne jeg undvære dette hæfte ?? NEJ det kunne jeg vist ikke ! 🙂

Jeg skal helt klart prøve kræfter med endnu flere opskrifter fra hæftet – de er alle så FINE ! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *