Projekt Brug-alle-mine-garnrester..

Categories Hæklerier

arne og carlos blomster

Den anden dag kom denne måneds Boligliv ind af døren og jeg blev meget glad da jeg opdagede, at Arne og Carlos’ opskrift på et hæklet tæppe var med i bladet.. Opskriften kan ellers findes i deres egen bog Håndarbejde i haven.. Tæppet består af små lapper og der går ikke ret meget garn til hver lap, så det er et genialt projekt til at få brugt nogle af sine garnrester 🙂

Jeg er gået i gang med de første lapper til tæppet. Selvom jeg bedst kan lide at få gjort diverse projekter færdige i en fart, har dette tæppe ingen deadline. 🙂 Tæppet skal nemlig hækles af diverse garnrester i diverse farver – så tæppet må blive færdigt efterhånden som jeg har rester til det. Gad vide hvor længe det kommer til at tage ?? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *