Kageopsats – den hjemmelavede slags.

Categories DIY, Genbrug

kageopsats grøn

I weekenden hjemme hos familien, var vi sædvanen tro en tur i genbrugsforretninger. Priserne herhjemme er godt nok nogle andre end dem i Aarhus. Jeg fik købt noget gammelt porcelæn i forskellige størrelser og farver. Der skulle nemlig laves kageopsatser.

Jeg så på et tidspunkt et indslag i Go’ morgen Danmark, hvor de lavede kageopsatser af forskelligt porcelæn og siden har jeg gået med tanken om også selv at skulle prøve . 

 Det blev realiseret her i weekenden. Jeg købte porcelæn for 40 kr. Der udover købte jeg lim og det var da en længere historie. Er I klar over, hvor man  slags lim der lige findes ??? Jeg var først kommet hjem med en glaslim som jeg forsøgte mig med, men duede da ikke til nogen verdens ting. Den var alt for tynd i det og kunne ikke holde porcelænet sammen.

kageopsats blå

Afsted til byggemarkedet igen. Denne gang fik jeg hjælp til at finde noget lim, der virkelig kan holde noget. Jeg fandt en lim, som både skulle kunne holde sten sammen og heldigvis også porcelæn. 

Så kan I ellers tro, at jeg kom hjem og gik i gang med at lime sammen .

Jeg ville dele weekendens kreative sysler med jer, fordi jeg for det første synes, det er en super god idé med kageopsatser af den hjemmelavede og genbrugsagtige slags. For det andet er det ret nemt og for det tredje synes jeg de bliver super flotte. Jeg glæder mig i hvert fald til at tage mine i brug 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *