Hyggetanten er tilbage med nyt projekt..

Categories Hæklerier

sjal-start

Der har været fuldstændig stille her fra hyggetanten i meget lang tid nu – det bliver der fra og med i dag lavet om på..

Sommeren har budt på en masse spændende ting og sager og det er først nu jeg, efter 4 uger afsted, er landet tilbage i Aarhus ved min computer, mit garn og mine hæklenåle.. 🙂

 Jeg startede min sommerferie ud med at være i Vejle og hjælpe som frivillig til en idrætsfestival for sindslidende. Jeg var afsted med en skøn flok fra seminariet og det var en super god oplevelse 🙂 Samme dag som idrætsfestivalen sluttede hoppede jeg om bord på et fly til Mallorca sammen med hele min familie.Dernæst gik turen så mod Italien og Garda søen sammen med svigerfamilien .
mallorca

Og nu… Nu er jeg i Aarhus igen – klar til at hækle og til at blogge 🙂 

De sidste dage inden jeg kom til Aarhus, har jeg brugt sammen med familien og svigerfamilien hjemme i Thy, og der blev selvfølgelig købt garn ind til et nyt hækleprojekt. Efter mere end 3 uger uden hækling havde jeg rigtig meget lyst til at gå i gang med et lidt større projekt 🙂 Jeg er startet på et sjal – opskriften er fra Drops og du kan se den her.. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *