Mit første sjal..

Categories Hæklerier

sjal

Jeg har aldrig ejet et sjal – men det gør jeg nu ! 🙂

Mit hæklede sjal er blevet færdigt og jeg er fuldstændig forelsket i det.. 🙂 Jeg er vild med den måde farverne glider ind i hinanden på 🙂

Inspirationen til dette sjal fik jeg faktisk på facebook, hvor jeg er med i to hækle grupper, (Hæklerier og andre lækkerier + hækle, hækle, hækle og andre hæklerier) hvor der deles billeder, opskrifter, ideer, spørgsmål og andre hækle relevante ting 🙂 Der var en på én af disse sider, som havde hæklet sjalet og jeg synes det var så smukt at jeg måtte forsøge at gøre hende kunsten efter. 🙂sjal-close-up

 Opskriften er fra Drops og kan findes her, jeg tror dog ikke jeg ville have begyndt på sjalet, hvis ikke jeg havde set det på facebook, for jeg synes det hende på facebook havde lavet, var meget smukkere end billedet på Drops.. 🙂

Jeg har hæklet sjalet større og i andre farver end opskriften beskriver, og jeg vil derfor lige dele med jer, hvilke farver og hvor meget garn jeg har brugt.. 

 Sjalet er hæklet med to tråde Drops baby alpaca silk på nål nr. 5. 🙂 Jeg valgte at hækle i grå frem for blå og jeg brugte:

200 g. hvid (f.nr. 1101)

300 g. lysegrå (f.nr. 8108)

350 g. mørkegrå (f.nr. 8465)  

Jeg håber I har haft en skøn regnvejrsdag derude.. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *