Hæklede futsko..

Categories Hæklerier

graagule-futsko

Jeg nævnte i mit sidste indlæg, et nyt blad jeg har fået øjnene op for, som hedder Kreativ strik. I bladet fandt jeg en opskrift på et par hæklede futsko og dem har jeg fået lavet.. De er hæklet i skøn og varm natur uld.. De er hæklet med nål nr. 6, så arbejdet skrider hurtigt fremad.. 🙂

Jeg synes futskoene er søde og feminine med deres ballerina agtige udseende.. Jeg har planer om,graagule-futsko2 at putte noget under bunden, så de ikke er så glatte og heller ikke slides lige så meget.. Min mor har ofte strikket futsko til stort set hele familien og hun plejer at bruge formgummi som hun pensler på og når det tørrer er bunden mere skridsikker..

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *