En lille and med vinger

Categories Hæklerier

lille grøn and

Jeg har for nyligt hæklet en lille grøn and. Irriterende nok havde jeg den der sang “en lille, en lille, en lille and med vinger” stuck i hjernen mens jeg hæklede 😉 Man er vel pædagog! Det er rimelig meget hverdagskost at have børnesange på hjernen – når I andre har P3’s uundgåelige på hjernen synger jeg “Jens Petersens ko” 😉

Heldigvis var anden her et relativt hurtigt projekt. Opskriften var med i et tillæg til Hendes Verden på et tidspunkt. Og som så ofte når jeg hækler, er der ikke nogen bestemt modtager til anden. Jeg synes den var sød og var nødt til lige at afprøve opskriften. I perioder har jeg en hel stak af bamser og tøjdyr liggende herhjemme som jeg ikke lige ved hvad jeg skal stille op med – men det kan nu være vældig belejligt at have lidt i gemmerne man kan hive frem når nogle bestiller barselsgaver.

Jeg elsker jo at hækle og jeg synes det er helt fantastisk at se en garnnøgle langsomt forvandle sig til eksempelvis et tøjdyr som et barn kan få glæde af, finde trøst ved eller lege med. Det er sgu da fedt – og det bliver jeg nok aldrig træt af. 🙂

3 thoughts on “En lille and med vinger

 1. Hej Sofie.
  Tillykke med din nye side, som jeg vil følge med glæde og låne- stjæle ideer og opskrifter fra ?
  Mvh
  Birthe Mielcke ( også pædagog, men pensioneret og garn/stof tosset

  1. Tusind tak Birthe. 🙂 Og tak for din kommentar! Dejligt du har lyst til at følge med her på siden. Dejlig søndag aften til dig – fra én pædagog til en anden 🙂

 2. Hej Sofie 🙂
  Kan du mon huske hvilket nr./år opskriften var i? Den er alt for fin, den lille and, så den er jeg vidst nødt til at lave…
  KH Jane

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *