Mit første hækleprojekt..

Categories Hæklerier

første tæppe2

Jeg lærte at hækle for 6 år siden. Jeg var lige flyttet til Aarhus, jeg var arbejdsløs og jeg kendte ikke ret mange i byen. Dagene blev lidt ærlig talt lidt lange. Min mor fandt opskriften på et hæklet tæppe og præsenterede det for mig.

Jeg lærte fremgangsmåden og siden da har det været min helt store interesse at hækle.

Det tog mig 3 mdr. at hækle tæppet færdig – jeg sad så nærmest også med det fra morgen til aften og endte egentlig med at få helt ømme håndled – men det var det hele værd. Jeg var så stolt af min kreation da den endelig blev færdig! Siden er det blevet til mange flere hæklerier og jeg er helt overbevist om at jeg vil hækle til den dag jeg ikke er her mere.

første tæppe1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *