En sød, men lidt irriterende bamse..

Categories Hæklerier

DSC_2169

Denne lille bamse bjørn har været undervejs rigtig længe. Af en eller anden grund irriterede opskriften mig – måske fordi der ikke stod maskeantal efter hver omgang og det bruger jeg rigtig meget når jeg hækler. Det er jo lidt som en rettesnor man kan køre efter – har man nu gjort det rigtigt? Med bamsen synes jeg ikke helt de forskellige udtagninger/indtagninger gav mening ift. det maskeantal jeg kunne regne mig frem til. Hele vejen igennem var jeg derfor lidt usikker på om jeg mon gjorde det rigtige og hvordan resultatet ville blive! Og det var drøn irriterende. Men, men, men, efter at have gået til og fra projektet og haft det liggende i min garnkurv rigtig længe, er bamsen endelig færdig og resultatet er heldigvis blevet godt! 🙂

Opskriften kommer fra Sally’s nr. 2 2015.

DSC_2168

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *