Kanin nusseklud og et babyshower i sidste øjeblik..

Categories Hæklerier

dsc_2199
I starten af september var jeg til babyshower hos en af min meget kære veninder. Udover at medbringe hjemmebagte cookies med blå M&M’s i havde jeg også hjemmehæklede gaver med.  Ud fra farvevalget har I måske allerede gættet at min veninde ventede sig en lille dreng – og nu er han rent faktisk kommet til verden. Kun 3 dage efter vi holdte babyshower faktisk. Men vi nåede det da og det var den dejligste dag. En dag med en helt masse kærlighed og veninde hygge i luften. En meget taknemmelig mommy to be blev overrasket over vores besøg og det var bare så dejligt at være med til at forkæle hende, overraske hende og vise hende, hvor meget vi holder af hende.

Jeg hæklede denne nusseklud af en stor grannysquare og et lille nuttet kaninhoved. Kaninhovedet er efter samme opskrift som Kanin trio opskriften, jeg i går lagde op til salg her på siden.

dsc_2196

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *