Vimpelranke med dyr..

Categories Hæklerier

dsc_2160

En vimpelranke er blevet til – en vimpelranke med hækleri og broderi i skøn forening. 🙂

Jeg er ret vild med at forene disse to slags håndarbejde – jeg har gjort det et par gange før. Bl.a. til en sengerand og en pude. Jeg synes det bliver så fint, så fint! Jeg elsker jo at hækle, men er ikke specielt øvet ud i de store broderi projekter og denne lille vimpelranke var lige præcis perfekt med de små, hyggelige motiver.

I starten havde jeg egentlig tænkt, at motiverne skulle være forskellige bondegårds dyr, men det endte med at blive lidt en blandet landhandel.  Jeg elsker vimplernes sarte grønne farve og jeg synes ranken kan fungere rigtig fint på både drengeværelset og pigeværelset.

Jeg har fundet en app til min ipad, hvori man kan lave forskellige mønstre. Det hedder StitchSketch og koster vist nok i omegnen af 60 kr. Jeg brugte app’en til disse dyremotiver og jeg synes den fungerer rigtig fint. Jeg skulle dog lige bruge lidt tid på lige at navigere rundt i den, men nu synes jeg egentlig den er ganske simpel.

Opskriften er til salg her på siden – du finder som sædvanligt mere info under –> opskrifter –> købe opskrifter. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *