Alma skørtet..

Categories Hæklerier

 

alma-skoertet-1

Folk der kender bloggen Kvalitid kender vist også Alma skørtet. Det er en rigtig populær opskrift som jeg har set hæklet i super mange fine varianter af kreative kvinder rundt omkring. Har længe tænkt at skørtet var super sødt og at jeg på et tidspunkt måtte prøve kræfter med opskriften. Nu har én af mine veninder født en pige og det var da den oplagte mulighed til at komme i gang.

Nu har jeg hæklet skørtet og det skal gives i barselsgave. Jeg har valgt at hækle det i en stribet udgave. Min veninde er en farverig og festlig kvinde, så jeg tænkte der godt måtte være lidt spræl på skørtet til hendes datter. 🙂

Opskriften kan findes HER..

One thought on “Alma skørtet..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *