Hvalen Wilbur..

Categories Hæklerier

hvalen VitusJeg har for nyligt hæklet denne skønne, skønne hval. Opskriften er fra Trolleungen og jeg har købt den på Ravelry til 30 kr. Trolleungen kalder ham for Hvalen Vitus, men her hos mig er han blevet døbt Wilbur. 😉 Trolleungen har lavet flere opskrifter i samme stil og genre og jeg ved, at jeg inden længe skal have investeret i både flodhesten og næsehornet. Garnet er allerede købt ind. 🙂

Jeg synes hvalen er så fin i sit helt minimalistiske og enkle design og jeg faldt pladask for den. Det er gået hurtigt med at hækle den og som altid driver lysten jo værket. Det har heller ikke været mindre motiverende, at hvalen er til en ganske særlig, lille fyr.Hvalen Vitus1

Jeg har gang i ganske mange projekter for tiden – jeg har lige hæklet endnu en vimpelranke med dyr, som jeg nok skal vise jer snart. Der udover er der kommet en bestilling på to hæklede kaniner, endda med deadline til den 2. feb., så dem er jeg i fuld gang med. Der ligger også en barnevognskæde og venter på at blive gjort færdig. Projekter er der nok af – og det er vidunderligt!

Mine travle hænder er fuldt beskæftigede – og det er jo sådan jeg har det bedst. 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *