Humlebi til ophæng

Categories DIY, Hæklerier

DSC_0041

Som nævnt i sidste indlæg her på bloggen er jeg i gang med små hæklede figurer som alle skal bruges som ophæng på eksempelvis et aktivitetsstativ. Jeg har hæklet en stjerne og en humlebi og pt. er en fisk under udarbejdelse også. 🙂

Stjernen og humlebien ligger begge under gratis opskrifter her på bloggen og kan hentes som pdf.

Jeg er ret vild med humlebien – det er blevet en lille buttet udgave og det kan jeg rigtig godt lide. Jeg synes den ser så sød ud, så jeg kan kun forestille mig, at den vil være rigtig hyggelig for et lille barn at ligge der og kigge op på. Jeg har allerede nævnt det for mine følgere på instagram, at det er min egen lille baby, der kommer til at nyde de ophæng jeg er i gang med at kreere. Jeg skal nemlig være mor til en dejlig, lille dreng til juli. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *