Stjerne til ophæng

Categories DIY, Hæklerier

DSC_0010

Jeg har lavet en opskrift på en lille stjerne. Stjernen her er beregnet til ophæng – enten på et aktivitetsstativ, på autostolen eller andet steds hvor et lille menneske skal underholdes og stimuleres. Med hjemmehæklede figurer til aktivitetsstativet har du mulighed for virkelig at personliggøre dit barns legetøj, der udover er figurerne projekter der alle kan bidrage til at få ryddet lidt ud i garnresterne. 🙂

Jeg har hæklet denne stjerne og også en humlebi til samme formål.

Stjernen er nem at hækle og består kun af fastmasker og enkelte kædemasker. Stjernen og humlebien ligger allerede under gratis hækleopskrifter her på bloggen og du kan hente dem som pdf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *