Lørdags loppefund.. :)

Categories Genbrug

I går indgik kæresten og jeg et kompromis; Vi ville afsted på en lille udflugt og Jonas fik lov at komme ud og kigge på biler og jeg på loppelækkerier. Det er nu hyggeligt sådan at være på tur også selvom man må indvilge i at se på biler 😉

Heldigvis brugte vi også en masse dejlig tid på at kigge på loppelækkerier og som altid fandt jeg lidt, der skulle med hjem. Jeg fandt en fin lille trådkurv (som måske egentlig er et bur) og en Madam Blå kaffekande. Kurven har allerede fået sin plads i køkkenet og står så fint med mine nyhæklede karklude i. De fine og farverige klude kunne jeg simpelthen ikke nænne bare at proppe ned i skuffen, så det var helt perfekt at jeg i går fandt en fin kurv til dem.

Madam Blå kanden har jeg endnu ikke fundet den helt rigtige plads til, men når jeg gør skal jeg nok dele det her på siden. 🙂

trådkurv + klude

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *