Næsehornet Niller..

Categories Hæklerier

DSC_0005

For et stykke tid siden hæklede jeg Hvalen Wilbur. Han blev hæklet efter opskrift af Trolleungen. Da jeg købte garn ind til ham købte jeg i samme omgang garn ind til 2 dyr mere af Trolleungens fine opskrifter. Næsehornet stod næst på listen og det er nu blevet færdigt. Jeg har døbt ham Niller, men skal du finde ham hos Trolleungen skal du lede efter det næsehorn, der hedder Noah. 🙂

Opskrifterne formoder jeg er inspireret af Done by deer – de ligner i hvert fald rigtig meget i udtrykket og jeg er helt vild med dem! Hos Trolleungen er de forskellige dele af tøjdyrene syet sammen. Jeg har valgt at hækle dem sammen og det giver ligesom en kant hele vejen rundt. Det synes jeg personligt bliver lidt fint og rammer dyret fint ind – samtidig er jeg også bare meget gladere for at hækle end at sy. Så det er rent win/win for mig. Men det er jo bestemt en smagssag og uanset hækling eller syning synes jeg disse bamser bliver vildt søde.

Jeg har hæklet med garn fra Søstrene Grene. Jeg er ret vild med denne lidt rustrøde farve – jeg synes den er vildt lækker!

Rigtig god 2. pinsedag, grundlovsdag og fars dag til alle 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *