Lidt om barsel, busser og baby …

Categories Andet, Hæklerier

BLOG

Kære alle..

Så har der efterhånden været stille her på Hyggetanten et stykke tid. Jer der følger med på instagram ved jo nok, at jeg den 29/06 blev mor til den aller dejligste lille dreng. Det betyder, at der vil være noget mindre aktivitet her på bloggen.

Hyggetanten er så at sige gået på barsel. 🙂 Dog har jeg tænkt, at jeg fortsat vil blogge lidt ind imellem når tiden lige er til det.

Min lille søn er det mest milde, skønne og nemme barn man kan forestille sig – så jeg får da tid til at hækle lidt ind imellem. Jeg har dog lovet mig selv at Hyggetanten altid skulle være en fornøjelse – aldrig en pligt – I min søns vågne timer er jeg selvfølgelig fuldstændig opslugt at det her lille menneske, som smiler, pludrer og spræller med arme og ben og som hele tiden udvikler sig og bygger nyt på sin personlighed – og som jeg derfor hele tiden er i gang med at lære at kende. Og når han så sover – og det er han heldigvis rigtig god til at gøre – er den tid pludselig også meget værdifuld og skal fordeles mellem afslapning til mig og huslige pligter (og dem er der nok af 😉 ) Så derfor vil der kun blive skrevet indlæg på bloggen når overskud og tid er til det. 🙂 Jeg er selvfølgelig klar over at der måske ryger nogle læsere i svinget som følge af den lave aktivitet på bloggen – jeg håber dog I fortsat har lyst til at læse med når jeg engang imellem poster noget.

Da jeg blev gravid var et af de første hækleprojekter jeg gik i gang med en barnevognskæde med VW rugbrødsbusser. Min svigerfar er VW forhandler og min kæreste har derfor fået kærligheden til VW biler ind fra barns ben og det samme kommer nok til at gælde vores egen lille fis. Selvom det var et af de første projekter jeg gik i gang med, var det også et af de sidste jeg blev færdig med inden jeg fødte. Jeg synes busserne var ulideligt kedelige at hækle. 😉 Opskriften fejler absolut intet – velskrevet, nem at forstå og gå til osv., men alle de småtterier med at hækle logo og hjul på busserne var lidt svært at finde motivation til. 😉 Heldigvis blev kæden færdig ingen baby J meldte sin ankomst – og hver gang vi er ude at trille med barnevognen bliver jeg så glad! For jeg synes resultatet er blevet så fint, så fint og jeg nyder synet af den fine kæde.

 

Opskriften fandt jeg på Ravelry og du kan finde den her.. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *