rasleæg2

I går fik Julius tre små rasleæg i adventsgave. Vi elsker at synge herhjemme hos os – og det får vi en del tid til at gå med . Musikken er jo vidunderlig til rigtig mange ting og vi bruger det også meget i min børnehave, hvor jeg arbejder. Det er et fantastisk redskab til at arbejde med sprog; udvide ordforråd, arbejde med rytme og lyde. Ydermere er musikken jo også helt fantastisk til at skabe fællesskab og samhørighed. Så min opfordring her fra; Syng for pokker, syng! 😉

Og i den sammenhæng er rasleæg også bare alletiders. Der findes rigtig mange forskellige sange og små sanglege med rasleæg – prøv bare at søg på rasleæg på youtube og så skal der nok dukke nogle op. Mange af sangene handler om at rasleægget bevæger sig rundt på kroppen – så udover sprogtilegnelse er der også lige et twist af at øge kropsbevidsthed – så det er jo ren win win.. 😉

 

Opskriften på rasleæggene ligger her på siden under gratis opskrifter. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *