En kuffert fuld af hæklerier.. :)

Categories Hæklerier

bold

Jeg har en meget, meget kær veninde som i november fødte den dejligste, lille pige. Det har været vidunderligt at være gravid på samme tid som hende og dele den store oplevelse. Min knægt kom jo til verden i juni – så der er godt 4 mdr. imellem dem. Jeg håber de vil få meget glæde af hinanden.

Jeg har hæklet og hæklet til den lille guldklump for forkæles det skal hun i hvert fald. Det er blevet til lidt at hvert; en vimpelranke med dyr, en nusseklud, en rangle, en bold og et par suttesnore. Alt sammen hæklet fra fri fantasi – det har været hyggeligt bare at hækle der ud af, uden at skulle følge opskrift eller andet – bare hækle og se hvor det ville ende.

I første omgang kan I se bolden – og husk – der ligger en vejledning under gratis opskrifter, hvis I selv skulle få lyst til at lave en.

Jeg har hæklet denne bold sammen med multifarvet bomuldsgarn fra Søstrene Grene – det giver så fin en effekt synes jeg. Den brune læder er bare så smuk og det giver så fint et spil med de skiftende farver i garnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *