Nusseklud – en lille kat..

Categories Hæklerier

nusseklud

I kufferten fuld af hæklerier til min venindes lille pige, var der også denne nusseklud. Hjemme hos os har nussekluden jeg tidligere hæklede til Julius været et stort hit. Den er dejlig at nulre med, Julius nyder at putte hovedet ind mod den, ørene er gode at gnave i og så er den super god at lege “borte, borte, tit, tit” med  – og det ved vi jo er en klassiker hos de små. 🙂

Ligesom med bolden jeg i går viste jer her på bloggen, har jeg også her brugt det mulitfarvede garn fra Søstrene Grene. Farvespillet er så fint.

Hjemmelavede gaver kan altid dele vandene. Kan man egentlig tillade sig at give gaver der er hjemmelavede, hvis der ikke ligger et specifikt ønske herom? Putter man modtager i en akavet situation, hvis de ikke bryder sig om gaven? Jeg kan sagtens sætte mig ind i den tankegang og jeg har ofte stillet mig selv de spørgsmål. Ikke desto mindre giver jeg ofte hjemmelavede gaver, dog har jeg ingen forventninger til modtager om, hvorvidt gaven skal bruges eller i hvilket omfang. Og det skal man nok gøre sig klart, at så snart gaver er givet, er man ikke længere herre over dem. Og mange der ligesom mig elsker at kreere ting selv, kender nok følelsen af ømhed overfor de ting vi laver, men det må altså lægges på hylden. 🙂

 nussseklud1

 

Med til denne historie hører sig dog den dejlige afslutning, at jeg af og til har modtaget de sødeste, dejligste snaps af den sødeste, dejligste pige, der ligger sødt og putter med sin nusseklud. Og så må jeg jo bare indrømme, at mit hjerte smelter som is i solen. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *