Suttesnore – umulige at undvære :)

Categories Hæklerier

I kufferten til min venindes datter var der også to suttesnore. Jeg må sige, at jeg på ingen måde kan undvære suttesnore i hverdagen. Julius sover ikke med dem, (der er vist en masse om, at det må de ikke, pga. risiko for kvælning) men i bilen f.eks. er de vidunderlige at have. Så slipper man for at ligge og rode rundt i bunden af bilen for at finde en vildfaren sut. De aftener (som der jo bare er ind imellem) hvor putning tager flere timer og hvor man spankulerer rundt med en grædende baby på armen, som i sin gråd har så svært ved at holde på sutten, er det altså også en dejlig hjælp med suttesnoren. At balancere med sin baby på armen helt ned i knæ og rode rundt efter sutten nede på gulvet er altså også lidt af en præstation – igen er suttesnoren løsningen! 😉 Kan I mærke min begejstring for den opfindelse? 😉  Jeg er også rigtig glad for den når vi f.eks. er på tur med Julius i bæreselen. Skulle han blive træt og gerne vil putte lidt, er sutten altid inde for rækkevidde.

Suttesnore er bare uundværlige ! For os i hvert fald!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *