Tilbage igen..

Categories Andet

Kære alle.

Nu er jeg tilbage igen. Der har været stille på Hyggetanten længe – aaaalt for længe!

Der er sket mange forandringer i min tilværelse i den tid jeg har været væk og det kom for en stund lidt i vejen for mine kreative udfoldelser og tiden, overskuddet og lysten til også at få skrevet og formidlet lidt om det. Jeg blev mor for 2 år siden og det har været det bedste i hele verden ! Da jeg startede på arbejde igen efter barslen føltes tiden hjemme alt for kort og med alt for mange gøremål. Hækling og Hyggetanten gled i baggrunden. Sikke en omvæltning det var at komme ud af barselsboblen og tilbage til det virkelige liv på arbejdsmarkedet.

Dem der har fulgt med, ved også at jeg hidtil har boet i Aarhus. Det gør jeg ikke længere. Min lille familie og jeg er flyttet hjem til Thy. Vi bor ikke længere i lejlighed, men er nu husejere til et skønt, stort funkishus fra 30’erne. En gammel sag med fine, gamle, knirkende gulve, store lyse rum og masser af plads til at vi alle – store som små – kan udfolde os. Vi elsker vores nye hjem – hvor jeg endda har fået mit helt eget kreative rum med plads til garn, stof, symaskine og alt mit grej.

Forud for at være her, hvor vi er nu, har været en tid med masse overvejelser om at tage afsted fra Aarhus som vi virkelig har været glade for. I sidste ende vandt dog chancen for at komme i hus og komme tættere på vores familier. Men det gav en periode med husjagt og en masse kørsel fra Aarhus til Thy for at kigge på huse osv. Da beslutningen blev taget og vi fandt vores dejlige hus, kunne nedpakning af lejlighed og flytning så tage over – det har alt sammen været en ganske tidskrævende proces.

Da vi flyttede var der et par småting, der skulle laves i huset inden vi for alvor kunne flytte ind. Samtidig startede vi begge nyt arbejde og knægten skulle køres ind i dagpleje.

Nu synes jeg efterhånden vi er faldet til og jeg er nu igen begyndt at mærke, at mit hoved tænker kreativt og listen med hækleprojekter jeg gerne vil i gang med blive længere og længere – jeg hækler på livet løs! Det er dejligt!

På billedet ser I for øvrigt det projekt lige pt. er i gang med – mit evighedsprojekt af et tæppe, jeg begyndte på for meget, meget lang tid siden.

Men altså, for at opsummere; Jeg er tilbage og det føles godt! Jeg håber I har lyst til at følge med .

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *