Gråt er godt…

Categories Hæklerier

Når man flytter fra en 94 m2 lejlighed til et hus på 220 m2, så kan det godt tage lidt tid at få udfyldt al pladsen. Vi har selvfølgelig skulle ud og købe nye møbler, men vi mangler stadig lidt hist og pist – I ved de sidste småting, som lige giver det en ekstra hjemlig følelse; tæpper på gulvene, puder i møblerne, en fin stol i en hyggekrog osv. Og der har vi altså et stykke vej endnu.

Men det er da alletiders, at kunne hækle noget selv og lige så stille komme nærmere og nærmere målet. Jeg har for nyligt været i gang med 2 gulvtæpper. Den ene er dette runde tæppe, som jo ikke tjener så meget andet i funktion end at den giver lidt hygge og varme.

Jeg har hæklet i en skøn mørkegrå farve – indrømmet; jeg falder tit i! Jeg vælger tit grå. Jeg elsker faktisk grå, grå findes i så mange flotte nuancer og kan så nemt sættes sammen med andre farver. Men jeg elsker faktisk også farver. Og jeg øver mig lidt i at være mere modig i min boligindretning, når det kommer til farver på interiør. Vores møbler har vi holdt i rolige farver; grå og mørkeblå primært. Men det giver jo så også plads til at der godt kan komme lidt spræl på puder, tæpper osv. Men det blev altså ikke lige i den her omgang. Tæppet blev gråt. Gråt er godt.

Det er hæklet i 3 tråde tyk bomuldsgarn (Drops Paris) og er vidunderligt blødt at træde på. Tæppet blev hurtig ret tungt at sidde med, så jeg var glad for at det ikke skulle være større end det her.

Opskriften kan du finde her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *