Gråt er godt – lige såvel er salvie grøn..

Categories Hæklerier

Vores hus har jo manglet lidt på den bløde og mere tekstile front. Sidst skrev jeg lidt om det her med at flytte fra lejlighed til hus og slet ikke have ting og sager nok til at fylde huset ud med. Men det kræver altså bare de her småting til at skabe hygge og gøre det hjemligt. Så jeg hæklede endnu et gulvtæppe. Det her er også hæklet i det tykke bomuldsgarn (Drops Paris), som virkelig er lækkert blødt. Og hey – bemærk lige at det ikk er gråt 😉 Jeg har denne gang hæklet i Salvie grøn – en skøn, lidt støvet grøn nuance. Til det sidste tæppe hæklede jeg med 3 tråde. Denne gang skulle jeg kun hækle med 2. I forhold til slutresultatet gør 3 tråde det virkelig godt – det bliver skønt blødt at træde på og fylder ligesom bare lidt mere. Med det her tæppe, som er noget større er jeg nu alligevel glad for kun at skulle bruge 2 tråde, for ellers var det hurtigt blevet tungt at sidde med. Tæppet har fået plads foran vores (grå) daybed i stuen og bidrager så dejligt til hyggen.

Opskriften på tæppet finder du her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *