Hils på dyrevennerne…

Categories DIY, Hæklerier

Nå kære venner .. Jeg har glædet mig til, at I skulle hilse på den her flok.

Det er en hel flok søde dyrevenner – som alle har deres eget søde, sjove, frække, kære udtryk, men som alle sammen er lavet ud fra den samme grundopskrift. Jeg har lavet én grundopskrift og varieret den i 10 forskellige udgaver. Det har været lidt en lang proces og også lidt en svær proces. Jeg er typen, der bare bedst kan lide når tingene lykkes i første forsøg, men sådan går det jo sjældent med kreative processer – og sådan gik det selvfølgelig heller ikke her. Så der er blevet pillet op, hæklet på ny og startet forfra for så at pille op igen osv. Men nu er jeg endelig nået frem til det udtryk hos hver af de dyr, som jeg ønskede mig.

Julius har fået flokken af dyrevenner i fødselsdagsgave – og som han tog dem op af æsken én efter én benævnte han hvad det var og jeg åndede lettet op. Hvis selv en 2-årig kan se hvad det skal forestille har jeg nok ikke ramt helt ved siden af. 😉

Opskrifterne er til salg her på bloggen – de sælges i en samlet e-bog, hvor du får alle 10 opskrifter.

Herhjemme bliver dyrene leget med ligesom dukker. Julius serverer kaffe for dem, putter dem når det er sengetid og låner dem endda sin sut når han er i sit virkelig gavmilde hjørne.

Jeg håber I har lyst til at prøve opskriften af og at dyrene kan give lige så meget glæde hos andre børn som de har givet hos Julius.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *